ΚΟΣΜΕΤΙΚΗ

image

 

 

Αναγέννηση σε μια μέρα
Το μέλλον της οδοντιατρικής

Η µεταµόρφωση είναι πολύ επίκαιρη λέξη σήµερα. Ήταν δυσκολότερο παλαιότερα να φαντασθεί κάποιος ότι µπορούσε να αλλάξει το χαµόγελo και το πρόσωπο του σε µια µέρα. Και όµως αλλάζει. Τα δόντια, τα ούλα, τα χείλη, η µύτη, το πιγούνι και οι γωνίες γύρω από το στόµα κυρίως ορίζουν το ελκυστικό ή µη ελκυστικό χαµόγελο. Επειδή τα δόντια χαρακτηρίζουν το χαµόγελο, δίνουµε πλέον ιδιαίτερη σηµασία όχι µόνο στην υγεία των δοντιών αλλά και στην άψογη αισθητική τους. Ο συνδυασµός της υγείας των δοντιών, µε την αναβάθµιση του χρώµατος σε λευκότερους τόνους, «όχι απαραίτητα ολόλευκα», καθώς επίσης και µια ισορροπηµένη οδοντοστοιχία χωρίς στραβά δόντια, είναι βέβαιο ότι αναβαθµίζει το χαµόγελό µας, µας δίνει µεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία, µας κάνει πιο φιλικούς όταν χαµογελάµε και πιο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο. Ολοκληρώνοντας µε τις θεραπείες προσώπου Βοτοx, Dermofillers  αναγεννούµε πλήρως  το πρόσωπο.

Αποτελεσµατικά βήµατα αποκατάστασης

Θεραπεία ούλων
Ούλα που µατώνουν και έχουν διογκωθεί µπορούν να θεραπευτούν σε ένα ραντεβού από ειδικούς στα laser και σε συνδυασµό µε βούρτσισµα και νήµα και τον εξαµηνιαίο καθαρισµό να µην υπάρξει ποτέ πια αυτή η εικόνα. Ουλοπλαστική, εκτοµή χαλινού, αποκάλυψη δοντιού χωρίς  νυστέρι και ράµµατα, χωρίς µετεγχειρητικές επιπλοκές  µε την χρήση των κατάλληλων laser µας βοηθούν  να αποδώσουµε άριστο και ανώδυνο αποτέλεσµα.

Lifting δοντιών  -΄Οψεις ρητίνης
Είναι η πλέον σύγχρονη οδοντιατρική εφαρµογή η οποία χάρη στο συνδυασµό της ειδίκευσης του οδοντιάτρου και της οδοντιατρικής εξέλιξης (σύνθετες ρητίνες) αποκαθιστά τις τυχόν ατέλειες των δοντιών σε τέτοιο βαθµό που να µην µπορεί κανείς να υποπτευθεί πως ήταν τα δόντια πριν από αυτό. Συγκεκριµένα γίνεται ανάπλαση και αναδηµιουργία του κάθε δοντιού χωριστά σε αρµονική πάντα σχέση µε το σύνολο των υπολοίπων δοντιών, είτε στο φυσικό χρώµα των δοντιών είτε αλλάζοντας χρώµα και δηµιουργώντας ένα µόνιµο λευκό χαµόγελο, µια τέλεια οδοντοστοιχία.

Εφαρµόζεται:


Λευκάνσεις µε laser
Με την πλέον εξειδικευµένη  οδοντιατρική  θεραπευτική των laser αρκούν 20 µόνο λεπτά για την αναβάθµιση του χρώµατος των φυσικών δοντιών, όπως και των δοντιών που έχουν αλλάξει το χρώµα τους από το κάπνισµα και τις χρωστικές. Συνδυάζοντας την,  µε την χρήση ατοµικών ναρθήκων συντηρούµε το αποτέλεσµα της λεύκανσης στο χρόνο.

Εµφράξεις µε laser
Με το Er Yag laser έχουµε τη δυνατότητα να επεµβαίνουµε τόσο στο δόντι όσο και στο οστό. Ο ενδιαφερόµενος δεν είναι πια αναγκασµένος να υποστεί τον τροχό και την ένεση, αφού µε το συγκεκριµένο laser ελαχιστοποιείται η χρήση τους.

Εµφυτεύµατα
Καινούρια ακίνητα δόντια µέσα σε µια µέρα, πλήρης άµεση αποκατάσταση, αισθητική, λειτουργική και κοινωνική. Τα εµφυτεύµατα είναι ο πιο σύγχρονος και αποτελεσµατικός τρόπος, αυτή τη στιγµή, για την αντικατάσταση των δοντιών µε προτερήµατα που αγγίζουν τις δυνατότητες των µόνιµων φυσικών δοντιών µας. Οι εφαρµογές τους είναι πάρα πολλές και ο ασθενής µπορεί να επιλέξει από την τοποθέτηση ενός µεµονωµένου δοντιού που λείπει στην στοµατική κοιλότητα, έως και όλα του τα δόντια στην άνω και κάτω γνάθου. Με την χρήση των χειρουργικών laser δεν απαιτούνται ράµµατα και µε τα θεραπευτικά laser εξαλείφουµε τις µετεγχειρητικές επιπλοκές.

Botox – υαλοουρονικό ή θεραπευτικά Laser
Μετά την ολοκλήρωση της ιδανικής οδοντοστοιχίας µπορεί να χρειαστεί παρέµβαση µε τη χρήση των Botox και του υαλουρονικού στα χείλη, µύτη, µέτωπο, µεσόφρυο, µάτια, πιγούνι ή στις γωνίες του στόµατος εάν υπάρχουν έντονες ρυτίδες. Είναι δυνατόν  να χρειάζεται µια πιο έντονη γραµµή στα χείλη, ή να διορθωθεί  το ουλικό χαµόγελο. Τέλος µε τα θεραπευτικά Laser  ενεργοποιούµε τους µηχανισµούς αναγέννησης της επιδερµίδας  δηµιουργώντας ένα φωτεινό και νεανικό πρόσωπο.
Με εφαρµογή όλων των παραπάνω τεχνικών έχουµε την δυνατότητα να πετύχουµε  ένα φωτεινό  και υγιές χαµόγελο σε συνδυασµό µε ένα ελκυστικό πρόσωπο.  Και όλα αυτά σε µια µόνο µέρα.

Ορθοδοντική µε νάρθηκες
Είναι µια απλή τεχνική διάφανων νάρθηκων, οι οποίοι σταδιακά καθοδηγούν τα δόντια σας από την παρούσα κατάσταση στην επιθυµητή θέση. Λειτουργεί χωρίς σιδεράκια και αποτρέπει την ανάγκη να κολλήσουµε µέταλλο επάνω στα δόντια. Είναι αόρατο και µετακινούµενο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φάτε οτιδήποτε στο γεύµα σας, να δώσετε εκείνη την δηµόσια οµιλία, να συναντήσετε εκείνον τον πελάτη, χωρίς την ντροπή ή δυσφορία που ίσως νιώθατε αν είχατε παραδοσιακή ορθοδοντική θεραπεία. Αφαιρείτε απλά, βουρτσίζετε, χρησιµοποιείτε νήµα, ξεπλένετε και επανεισάγετε. Τα δόντια σας κινούνται συνεχώς ασκώντας µια χαλαρή πίεση επάνω στο δόντι/δόντια προς την κατεύθυνση στην οποία θα επιθυµούσατε να κινηθούν.