Οδοντίατροι Πάτρα | Οδοντιατρεία Ξένος

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

sedation-dentistry

 

Γηροδοντιατρική

Δεν υπάρχουν πια πολλοί ηλικιωμένοι ασθενείς που έρχονται στο ιατρείο μας με ολική έλλειψη δοντιών και αυτοί οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να φαίνονται και να νοιώθουν καλύτερα.

Μεγαλώνουν όντας δυναμικοί & ακμαίοι. Παλεύουν με νύχια και με δόντια, θυμούνται τον εαυτό τους στα 40 & επιθυμούν να επανέλθουν σε αυτή την κατάσταση όταν θα είναι 80 & 90.

Και εμείς με τη σειρά μας κάθε φορά που παραδίδουμε μια ολική οδοντοστοιχία γνωρίζουμε ότι αυτή δεν είναι η καλύτερη αποκατάσταση.

Οι σημερινοί ηλικιωμένοι ασθενείς έχουν αυξημένες ανάγκες για μια σύγχρονη οδοντιατρική θεραπεία και εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση δίνοντας λύση με σωστή πρόληψη, αποκατάσταση παρόλο το  ιστορικό τους συχνά περιλαμβάνει χρόνιες νόσους και χρήση ποικίλων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Μπορούν τώρα να οφελειθούν από την τοποθέτηση εμφυτευμάτων, από την θεραπεία και συντήρηση του περιοδοντίου και όλες γενικά τις παροχές που λαμβάνουν οι ενήλικες γιατί δημιουργώντας ιατρείο άνετο,  προσβάσιμο και γνωρίζοντας τους τρόπους αντιμετώπισης των νοσημάτων τους έχουμε τη λύση για το χαμόγελο που προσδοκούν.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΓΗΡΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ