Οδοντίατροι Πάτρα | Οδοντιατρεία Ξένος

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

emfyteumata

Χειρουργική

Από την μεριά της κλασικής οδοντιατρικής η έλλειψη ενός ή περισσοτέρων δοντιών ο γενικός οδοντίατρος θα την αντιμετωπίσει με μία ή παραπάνω γέφυρες και θα έχει σαν αποτέλεσμα την αισθητική και λειτουργική κάλυψη του ασθενούς για μια 10ετία ίσως και 15ετία ανάλογα με την γενική υγεία και τις συνήθειες υγιεινής του ασθενούς και σε ασθενείς με ολική έλλειψη δοντιών η ολική οδοντοστοιχία είναι η μονή λύση με όλα τα λειτουργικά, αισθητικά, ψυχολογικά προβλήματα που συνεπάγεται.


Από την μεριά της σύγχρονης εμφυτευμοτολογίας η αποκατάσταση έλλειψης ενός ή περισσοτέρων δοντιών μπορεί να γίνει τις περισσότερες φορές άμεσα δηλαδή ταυτόχρονα με την εξαγωγή και στις περιπτώσεις της πλήρους έλλειψης δοντιών μπορούμε πάλι άμεσα να τοποθετήσουμε ακίνητη [σταθερή] αποκατάσταση σε όλη την γνάθο. Μετά από 15 χρόνια δικής μας κλινικής εμπειρίας ή αποκαταστάσεις αυτές έχουν άριστη πρόγνωση, μακροβιότητα, άριστη λειτουργική και αισθητική απόδοση και συνιστούν πράξεις κλινικής καθημερινότητας στην κλινική μας.

Από την μεριά των ασθενών λαμβάνουμε την μέγιστη ικανοποίηση τους, τόσο για την ανώδυνη χειρουργική και μετεγχειρητική εμπειρία τους όσο και για την έλλειψη επιπλοκών στη διάρκεια του χρόνου.

Το άψογο αποτέλεσμα οφείλεται στην εκπαίδευση, στο σωστό σχέδιο θεραπείας στην εμπειρία και στη χρήση του σωστού εξοπλισμού και υλικών.

Το κόστος των εμφυτευμάτων μπορεί να θεωρηθεί υψηλό μόνο σε περιπτώσεις που έχουμε ολική ακίνητη αποκατάσταση αλλά η λειτουργικότητα, η αισθητική και η ψυχολογική αποκατάσταση που βιώνει ο ασθενείς ξεπερνά το οποιοδήποτε πρόβλημα υψηλού κόστους. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις το κόστος λίγο ξεπερνά τις τιμές των κλασικών προσθετικών εργασιών με το αβαντάζ ότι δεν τροχίζουμε τα παρακείμενα δόντια και έτσι έχουμε πιο ασφαλή πρόγνωση για την υγεία τους στο μέλλον.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ