Οδοντίατροι Πάτρα | Οδοντιατρεία Ξένος

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1-facial-aesthetic-surgery-lifting

 

Προσθετική

Οδοντικές ανωμαλίες, δυσχρωμίες, αραιοδοντίες, διαβρώσεις, αποτριβές και τερηδόνιζες αλλοιώσεις που εκτείνονται σε όλη την οδοντική επιφάνεια των προσθίων δοντιών δημιουργούν λόγω θέσης αισθητικά, λειτουργικά και ψυχολογικά προβλήματα στους ασθενείς.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών απαιτεί την προστομιακή κάλυψη των δοντιών [με άμεσες ή έμμεσες τεχνικές ] με αισθητικά υλικά που έχουν την δυνατότητα να αποδίδουν με φυσικότητα το χρώμα και την υφή της αδαμαντίνης ουσίας των δοντιών.

Η τεχνικές είναι ασφαλείς πλέον συντηρητικές δηλαδή δεν γίνεται απώλεια ή καταστροφή υγειούς οδοντικής ουσίας ανώδυνες, άψογες αισθητικά, απλές και με την άμεση τεχνική έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε πλήρη αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση σε μία συνεδρία.

Το επιτυχές αποτέλεσμα της αισθητικής αποκατάστασης εξαρτάται μονό από την ποιότητα των υλικών και την εξειδικευμένη γνώση του οδοντιάτρου.

Τέλος η διατήρηση του αποτελέσματος εξαρτάται από τις συνήθειες του ασθενούς δηλαδή κάπνισμα, κακή ή ελλιπής στοματική υγιεινή, κακές διατροφικές συνήθειες μειώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα στη διάρκεια του χρόνου.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ