Οδοντίατροι Πάτρα | Οδοντιατρεία Ξένος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

3-nightguard

 

Καλώς ήρθατε

Για περισσότερο από 20 χρόνια προσφέρουμε στους  ασθενείς μας οδοντιατρική υψηλής ποιότητας σε ένα σύγχρονο επιστημονικό περιβάλλον.

Το χαμόγελό σας είναι ένα από τα πιο αξιοπρόσεχτα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προσώπου σας. Αλλά ακόμη και ένα όμορφο πρόσωπο μπορεί αμέσως να γίνει μη ελκυστικό, όταν αποκαλύπτει ένα χαμόγελο λεκιασμένο ή με στραβά δόντια.

Το οδοντιατρείο μας μπορεί να σας δώσει το χαμόγελο που έχετε ονειρευτεί. Μερικές από τις αισθητικές επεμβάσεις μας εμφυτεύματα, μοσχεύματα, γέφυρες λεύκανση με laser.

Εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας
Σεβόμενοι  τη διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου, οι γιατροί μας λαμβάνουν υπ' 'οψιν τις προτιμήσεις, τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες του καθενός. Από κοινού θα αποφασιστεί το κατάλληλο σχέδιο θεραπείας, στο οποίο προέχει η υγεία, η λειτουργικότητα και βέβαια η αισθητική.  Η αναζήτηση και πραγματοποίηση  του ωραίου χαμόγελου παίζουν  για μας πρωτεύοντα ρόλο.

Όμορφα και προγνώσιμα αποτελέσματα
Το σχέδιο θεραπείας ενός ασθενούς σε μία προσπάθεια ολικής αποκατάστασης περιλαμβάνει αρχικά διαγνωστικά  εκμαγεία και στη συνέχεια, διαγνωστικό κέρωμα, οπότε ο ασθενής έχει μία πρώτη εντύπωση για το πώς θα αλλάξει το στόμα του, Έτσι ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να "προβάρει" σε ικανοποιητικό βαθμό τις καινούργιες αποκαταστάσεις, όταν αυτές πρόκειται για θήκες-γέφυρες ή όψεις πορσελάνης, να ελέγξει την αισθητική, την φωνητική και άλλες λειτουργίες.

Τεχνολογία
Το Ιατρείο μας διαθέτει 4 οδοντιατρικές έδρες τελευταίας τεχνολογίας. Η κυρίως έδρα όπου γίνονται οι βασικές εργασίες είναι της Αμερικάνικης εταιρείας ADEC και πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές και αμερικάνικες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Οι ακτινογραφίες είναι ψηφιακής απεικόνισης με ελάχιστη ακτινοβολία η οποία ανέρχεται στο 1/10 μιας κοινής ενδοστοματικής ακτινογραφίας. Το ιατρείο διαθέτει πιστοποιητικό καταλληλότητας από το Ινστιτούτο Ατομικής Ενέργειας Ελλάδας.

Εξοπλισμός Laser
Στον εξοπλισμό του ιατρείου περιλαμβάνονται τα πιο σύγχρονα laser που κυκλοφορούν παγκόσμια.

Οδοντιατρική περίθαλψη χωρίς άγχος.
Στο Ιατρείο μας προσπαθούμε να διατηρούμε το περιβάλλον ευχάριστο και χαλαρωτικό. Ακόμα και στη διάρκεια πολύωρων θεραπειών η κούραση του ασθενή ελαχιστοποιείται χάρη στην ειδική ανατομική καρέκλα της έδρας ADEC. Επίσης αν το επιθυμεί μπορεί να παρακολουθεί το αγαπημένο του δορυφορικό πρόγραμμα ή να ακούει μουσική.

Καλή επικοινωνία γιατρού - ασθενή
Η γιατροί μας επιδιώκουν  να είναι εύκολα προσβάσιμοι στον ασθενή, να υπάρχει άμεση επικοινωνία και να είναι οι ίδιοι προσιτοί οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστούν στο μέτρο του δυνατού. Η βάση καλής επικοινωνίας γιατρού ασθενή είναι και η βάση της επιτυχίας του θεραυπευτικού σχεδίου.

Ευέλικτο σχέδιο θεραπείας όπου αυτό είναι δυνατό.
Κατά τη σχεδίαση της θεραπείας σημαντικό είναι να τεθεί ως στόχος μια πληρης αποκατάσταση (φυσιολογική, λειτουργική, αισθητική). Το πότε θα γίνει η επίτευξη του στόχου και με τι ρυθμούς μπορεί ο κάθε ασθενής να το πετύχει αυτό, είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό. Αυτό που προέχει είναι κάθε ιατρικό βήμα να προάγει την επίτευξη του αρχικού στόχου.

Καλός ασθενής είναι ο ενημερωμένος ασθενής.
Σε εμάς προέχει η καλή επικοινωνία  και η διασφάλιση ότι ασθενής και ιατροί έχουν τους ίδιους στόχους και επιδιώξεις. Ο ασθενής πρέπει να αισθάνεται άνετα και να ζητά διευκρινήσεις ώστε όλα να είναι σαφή και προαποφασισμένα στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό.

Η δουλειά μας είναι η διαφήμιση μας.
Στο ιατρείο έχετε τη δυνατότητα να δείτε ολοκληρωμένες δουλειές άλλων ασθενών, αφού προηγουμένως έχουν συγκαταθέσει και σε κάποιες περιπτώσεις να σας φέρουμε σε επαφή μαζί τους για να μοιραστείτε την εμπειρία τους.

Η εξέλιξη.
Η ιατρική επιστήμη εξελίσσεται. Εμείς ακολουθούμε τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο ανανεώνοντας συνεχώς εξοπλισμό τεχνικές και υλικά. ΟΙ γιατροί μας συνεχίζουν την «δια βιου» εκπαίδευση της ανάλογα με τις εξελίξεις.

Στοματική υγιεινή ενταγμένη στο τρόπο ζωής.
Στόχος μας δεν είναι μόνο να φτιάξουμε όμορφα στόματα αλλά κυρίως να αλλάξουμε τις συνήθειες των ασθενών μας ώστε να αγαπούν τον εαυτό τους, να φροντίζουν το στόμα τους και την υγιεινή του. Έτσι τα αποτελέσματα της θεραπείας θα έχουν διάρκεια και αντοχή στο χρόνο και οι ασθενείς μας χαρούμενοι.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ