Οδοντίατροι Πάτρα | Οδοντιατρεία Ξένος

COSMETIC SERVICES

dermalux logo
derma how

 

 

 

 

Ένα καινοτόμο νέο εργαλείο για την επιδερμίδα σας. Μια επαναστατική συσκευή για την τόνωση της ελαστίνης και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, χωρίς να προκαλεί βλάβες, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Απλό στη χρήση του.

Πώς λειτουργεί;  

Οι λεπτές μικρο-βελόνες, δημιουργούν μικρο-κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Μέσω αυτών, αυξάνεται η απορρόφηση όλων των βασικών συστατικών των προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς της καθημερινής φροντίδας.

Η Photon Titanium Therapy συνδυάζει την κλασική κινέζικη ιατρική με την σύγχρονη τεχνολογία του φωτός.

Πώς το Dermalux δρα ως μη χειρουργικό λίφτινγκ;

Η φυσική αντίδραση του οργανισμού σε κάθε ζημιά που συμβαίνει στην επιδερμίδα του ανθρώπινου σώματος, είναι η διέγερση της διαδικασίας επούλωσης.

Οι μικρό-βελόνες τιτανίου δημιουργούν νύξη στην επιδερμίδα κατά την διαδικασία εφαρμογής. Έτσι ο οργανισμός αντιλαμβάνεται αυτή την νύξη ως ερέθισμα. Η νύξη αυτή γίνεται αντιληπτή ως τραύμα παρόλο που η επιδερμίδα δεν επιδέχεται καμία ζημιά. Δηλαδή, ενεργοποιούμε το φυσικό μηχανισμό επούλωσης με το ελάχιστο ερέθισμα. Απαντώντας ο οργανισμός απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες που θα ενεργοποιήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς στην ουσία να έχει υποστεί βλάβη. Κατά την νύξη οι πόροι της επιδερμίδας ανοίγουν. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα για την μέγιστη απορρόφηση των ορών και των συστατικών που είναι απαραίτητα για την ανάπλαση - αντιγήρανση. Το σώμα ταυτόχρονα λόγω της νύξης ενεργοποιεί την διαδικασία επούλωσης. Το φως από την μεριά του με τα συγκεκριμένα μήκη κύματος δημιουργεί μια σειρά βιολογικών και χημικών επεξεργασιών στο δέρμα, όπως έχει αποδειχτεί και από την Nasa (Biostimulation)

Το κόκκινο φως 633nm έχει αποδειχθεί ότι παράγει κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ κατά την εφαρμογή του στο δέρμα.

Ενώ το μπλε φως 405nm διεγείρει τον ανοσοποιητικό μηχανισμό και μειώνει την φλεγμονή. Ταυτόχρονα διεγείρονται και οι διεργασίες επούλωσης. Έτσι κατά την διαδικασία εφαρμογής του dermalux έχουμε ταυτόχρονα τριπλό όφελος.

Γιατί χρησιμοποιούμε 540 βελόνες τιτανίου αντί για βελόνες χάλυβα?

  • Το ανοξείδωτο είναι ισχυρό και σκληρό υλικό, σε αντίθεση με το τιτάνιο που είναι ελαφρύ και ανθεκτικό.
  • Το τιτάνιο χρησιμοποιείται για χειρουργικά εμφυτεύματα, διότι είναι ιστοσυμβατό και βιολογικά αδρανές.
  • Ο χάλυβας μπορεί να θρυμματιστεί, σε αντίθεση με το τιτάνιο.
  • Ο χάλυβας μαγνητίζεται και διαβρώνεται, ενώ το τιτάνιο είναι μη μαγνητικό και αντιδιαβρωτικό.

Το πλεονέκτημα των 540 βελόνων τιτανίου σε σχέση με τις 200 έγκειται στο γεγονός ότι με τις περισσότερες βελόνες έχουμε μεγαλύτερη διέγερση ανά περιοχή σε λιγότερο χρόνο, άρα καλύτερο αποτέλεσμα σε συντομότερο χρόνο.

Αποτέλεσμα:

Ενίσχυση της διαδικασίας ανάπλασης με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και διατήρησης του σε υψηλά επίπεδα.

Που το χρησιμοποιούμε:

Ρυτίδες, Ουλές, Τριχόπτωση / Αλωπεκία, Κυτταρίτιδα, Ραγάδες / Ραβδώσεις, Πόροι, Δυσχρωμίες δέρματος, Χαλάρωση δέρματος, Ανάπλαση δέρματος, Αύξηση διαπερατότητας της επιδερμίδας για την απορρόφηση προϊόντων ανάπλασης ως 200% Πως χρησιμοποιείται: Καθαρισμός- Απολέπιση δέρματος, εφαρμογή Photon Titanium Roller, εφαρμογή Υαλουρονικού, βιταμίνες Α, Ε και C, οροί ή παράγοντες κατάλληλοι για τη θεραπεία, Αντηλιακή προστασία για τουλάχιστον τρεις μέρες

 

Παροδικά συμπτώματα μετά τη θεραπεία: Ελαφριά ξηρότητα – αφυδάτωση, ελαφρύ μούδιασμα, μικρή αίσθηση καύσου, κοκκινίλα

Αποφύγετε: Τη χρήση make up, την έκθεση στον ήλιο, κολύμβηση, σάουνα

Αντενδύκνειται: Σε σακχαρώδη διαβήτη, ηπατική ή νεφρική νόσο, προβλήματα πηκτικότητας, αυτοάνοσα νοσήματα, ενεργό ακμή, ανοιχτές πληγές, δερματικές μολύνσεις, ερεθισμένο δέρμα.

 Προσοχή: Κάθε κύλινδρος είναι ατομικός και απολυμένεται σε οινόπνευμα 70° για μια ώρα μετά από κάθε χρήση, στεγνώνετε και φυλάσεται.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΚΟΣΜΕΤΙΚΗ DERMALUX