Οδοντίατροι Πάτρα | Οδοντιατρεία Ξένος

COSMETIC SERVICES

cosmeti_laser

 

Κοσμετική Laser

Το δέρμα θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο όργανο εξάλειψης της νόσου. Πιστεύουμε ότι τα περισσότερα λεγόμενα νοσήματα του δέρματος είναι απλώς η προσπάθεια του σώματος να εξαλείψει την τοξικότητα των ασθενειών του μέσω ευρείας εξάπλωσης τοξινών στο δέρμα.Γ’αυτό το λόγο εργαζόμαστε για να ξεπεραστεί η εσωτερική εξέλιξη της νόσου, έτσι ώστε η θεραπεία του δέρματος δεν είναι πλέον αναγκαία και το δέρμα να μπορεί στη συνέχεια να γίνει και πάλι εύπλαστο και ομαλό.

Η ιατρική θεραπεία παθήσεων του δέρματος ακολουθεί συνήθως από αυτό που αποκαλούμε κατασταλτική διαδρομή, στην οποία οι διάφορες ουσίες χρησιμοποιούνται για την καταστολή ή εξαφάνιση των δερματικών εξανθημάτων από το σώμα. Η δράση αυτή, σύμφωνα με την ολιστική και ομοιοπαθητική θεωρία καθαρίζει το δέρμα, αλλά αυτές οι τοξικές ουσίες επιστρέφουν πίσω στα υγρα του σώματος, όπου μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότερη νόσο που γίνεται εμφανής αργότερα. Ο φυσικός τρόπος για τη θεραπεία του δέρματος είναι πάντα με μια μορφή θεραπείας που επιταχύνει την απομάκρυνση των τοξικών προϊόντων και ποτέ δεν οδηγεί στην καταστολή τους.

Το LLLT έχει αποδειχθεί ότι διεισδύει στους ιστούς για την τόνωση των ινοβλαστών , για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στα κύτταρα, λόγο της αντιφλεγμονώδους και αντιοιδηματικής τους δράσης μειώνουν και στεγνώνουν(ξεραίνουν)την ακμή, μειώνουν την λιπαρότητα και το μεγέθος των πόρων και μειώνουν τις ρυτίδες, δίνοντας ομαλότερη και πιο υγιή εμφάνιση του δέρματος . Τα αποτελέσματα είναι παρόμοια με των χειρουργικών λέιζερ, αλλά δειώνουν τις γραμμές και τις ρυτίδεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης και δεν υπάρχει πιθανότητα να καεί ο ασθενής.

Θεραπεία ακμής

Στο ιατρείο μας για την θεραπεία της ακμής λαμβάνουμε ομοιοπαθητικό ιστορικό για να χορηγηθεί στον ασθενή το κατάλληλο ομοιοπαθητικό και κατόπιν εφαρμόζουμε θεραπεύτικα λέιζερ στις πάσχουσες περιοχές με συγχνότητα 2 -3 φορές την εβδομάδα..Σε ορισμένες περιπτώσεις συνδιάζουμε με ειδική διατροφική αποτοξίνωση.

Ανάπλαση προσώπου,λαιμού

Τα λέιζερ έχουν την ικανότητα να μειώνουν τις ρυτίδες  δίνοντας την δυνατότητα στα κύτταρα να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.Αποτέλεσμα ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο.Επιπλέον σε συνδιασμό με μη ενέσιμο υαλοουρονικό οξύ το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .Τέλος είναι η πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία για ανάπλαση στην περιοχή του λαιμού και των χεριών

ΒΗΜΑ  1ο

 •  α) Προετοιμασία 2 με 3 μέρες πρίν τη θεραπεία .Κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού
 •  Μία μέρα πρίν τη θεραπεία κατανάλωση σούπας λαχανικών με λίγο αλάτι
 • 24 Ώρες πρίν - Όχι make-up
 • Προετοιμάζουμε την περιοχή με ζεστές κομπρέσες
 • Στη συνέχεια κάνουμε ένα ελαφρύ πίλινγκ/καθαρισμό προσώπου/δέρματος και χρήση κρέμας καθαρισμού
 • Προετοιμάζουμε το προσώπο με ατμό ή με ζεστές κομπρέσες

ΒΗΜΑ  2ο

 •  Εφαρμόζουμε το Υαλουρονικό Οξύ.
 • κάνουμε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως απ’ το δέρμα.

ΒΗΜΑ  3ο

 • Ακτινοβόληση LASER(LLLT). Ο χειριστής όπως και ο/η πελάτης πρέπει να φορούν τα σχετικά προστατευτικά γυαλιά. Προστατευτικά γυαλιά χειριστή πελάτη

ΒΗΜΑ  4ο

 • Κάνουμε ελαφρό μασάζ με χλιαρό νερό πάνω από τη περιοχή.
 • Εφαρμογή ενυδατικής κρέμας στο πρόσωπο.

ΒΗΜΑ  5ο

 • Εφαρμόζουμε αυτή τη συνεδρία 5 φορές μέσα σε 10 ημέρες. Στο τέλος των 10 ημερών ελαττώνουμε σε μία συνεδρία το μήνα για 6 μήνες.!!
Βρίσκεστε εδώ: Home ΚΟΣΜΕΤΙΚΗ LASER ΚΟΣΜΕΤΙΚΗ